Sou a: Inici / Noticies / Acord amb la CCMA per a la difusió de La Mostra d'Igualada

Acord amb la CCMA per a la difusió de La Mostra d'Igualada

Aquest acord s’emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals del país
23-03-2017

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l’Ajuntament d’Igualada han signat un acord de col·laboració per tal de difondre les activitats programades a La Mostra d’Igualada.

Segons aquest acord, que té una durada de dos anys, els mitjans de la CCMA difondran les activitats programades durant la 28a edició de La Mostra d’Igualada-Fira de Teatre Infantil i Juvenil, que tindrà lloc a la capital de l’Anoia entre el 30 de març i el 2 d’abril.

La Mostra d’Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles, que aplega al voltant de 36.000 espectadors i 700 professionals. Considerada com un mercat estratègic de Catalunya, nodreix les programacions familiars del país i proveeix les d’arreu de l’Estat espanyol i l’estranger.

En el marc d’aquest acord, Laia Servera, editora i presentadora del programa “InfoK” del canal Super3, participarà el dia 31 de març, a les 10.00, en una de les taules rodones que formen part de les activitats professionals de la Mostra, que tindrà lloc a l’Auditori del Museu de la Pell d’Igualada.

Aquest acord s’emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i els festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per al foment de la cultura, l’educació, la creació i la innovació.

(*informació via La Mostra d'Igualada i CCMA)

  • Compartir