Sou a: Inici / Noticies / Acte acadèmic de graduació al Campus Universitari

Acte acadèmic de graduació al Campus Universitari

Es tracta del primer acte de graduació que se celebra al Campus Universitari, estrenat el passat setembre
07-07-2015

El Campus Universitari d’Igualada ja ha complert el seu primer curs acadèmic i, per celebrar-ho, el passat divendres 3 de juliol va fer l’acte de lliurament de bandes i orles als estudiants.


L’acte acadèmic de graduació va ser un reconeixement als onze alumnes del Grau en Enginyeria Química, que han acabat els seus estudis, i també als quinze alumnes de la primera promoció del Grau en Enginyeria en Organització Industrial.


En l’acte hi van participar la directora de l’Escola d’Enginyeria d’Igualada Anna Bacardit, el vicepresident del Consorci Escola Tècnica d’Igualada Sisco Vallverdú , la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Igualada Àngels Chacón i l’enginyer i professor Jesús Brugués. En nom dels alumnes van intervenir Albert Ruiz, graduat en Enginyeria en Organització Industrial, i Berta Singla, que acaba de completar el Grau en Enginyeria Química. L’acte va ser presentat pels alumnes Marc Rodríguez i Anna Solà, i va comptar amb tots els elements indispensables en un acte de graduació: el lliurament de bandes i orles i la interpretació de l’himne estudiantil “Gaudeamus Igitur”.


El Campus Universitari d’Igualada El Campus va néixer el setembre de 2014 amb la voluntat de consolidar la capital de l’Anoia com una ciutat universitària i dotar el municipi d’un pol de coneixement directament enllaçat amb la industria i els sectors productius locals. Des del primer moment, el campus ha acollit la històrica Escola d’Enginyeria d’Igualada (EEI), adscrita a la UPC, on s’imparteixen el Grau en Enginyeria en Organització Industrial, el Grau en Enginyeria Química, el Màster Universitari en
Enginyeria del Cuir (únic a Europa), el Postgrau en Direcció Comercial i Màrqueting Industrial, el Postgrau en Emprenedoria i el Postgrau en Gestió Ambiental. Aquest any nous estudis se sumen a l’oferta educativa del Campus: el Grau en Infermeria, impartit per la Universitat de Lleida, i el Doble Grau en ADE Industrial, impulsat conjuntament per la UOC i la UPC.

  • Compartir
Pertany a: