Sou a: Inici / Noticies / Acte d'inici del curs escolar 2017/18

Acte d'inici del curs escolar 2017/18

El Teatre Municipal l’Ateneu ha acollit el tradicional acte d’inici del curs escolar, impulsat pel Grup de Mestres de l’Anoia i el departament d’Ensenyament de l’Ajuntament
07-11-2017

El Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada ha acollit aquest dimarts, 7 de novembre, el tradicional acte d’inici del curs escolar, impulsat pel Grup de Mestres de l’Anoia i el departament d’Ensenyament de l’Ajuntament.

En l’acte s’ha homenatjat una quinzena de docents que es van jubilar a la finalització del curs passat i, d’aquesta manera, van tancar la seva activitat als centres escolars de la capital de la comarca. S’ha fet també un reconeixement al Patronat Garcia Fossas per “la seva tasca, generositat i sensibilitat vers les necessitats dels infants i en el foment de l’educació” i a Jordi Bertran, treballador del departament municipal d’Ensenyament.

Finalment, hi ha hagut una conferència a càrrec d’Eduard Vallory, president d’Unescocat i director de la iniciativa Escolanova21, que ha dut per títol Repensar l’educació: consideracions per a un sistema educatiu avançat.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir