Sou a: Inici / Noticies / Acte inaugural del curs escolar

Acte inaugural del curs escolar

L’acte inaugural del nou curs escolar també ha comptat amb una conferència a càrrec de la mestra i escriptora Lola Casas.
17-09-2015

L’acte inaugural del curs escolar 2015/2016, celebrat aquest dijous, 17 de setembre, a la Biblioteca Central d’Igualada, ha tingut com a moment més emotiu l’homenatge als vuit mestres que es van jubilar a final del curs passat. La primera tinent d'alcalde, Àngels Chacón, la regidora d’Ensenyament i Joventut, Patrícia Illa, i la presidenta del Grup de Mestres de l’Anoia, Carme Aloy, han lliurat als professors els guardons d’agraïment per les seves trajectòries professionals als centres educatius de la ciutat.

Els mestres de Primària homenatjats han estat Mercè Llacuna de les Escolàpies, Jordi Segura i Paloma Clouté de l’escola Mowgli, i Rosa Mota del Ramon Castelltort. I els mestres de Secundària que han rebut el reconeixement són Juan Rosselló i Pia Almuzara del Pere Vives Vich, Teresa Sert del Milà i Fontanals, i també Pepita Jorba, fins ara directora de l’Escola Municipal de Música. Tots ells han rebut, com és tradició, una estatueta de l’escultora igualadina Teresa Riba.

Posteriorment, Lola Casas, mestra i escriptora, ha pronunciat la conferència 100 anys amb Roald Dahl, recuperant la figura del novel·lista, escriptor de contes i guionista gal·lès, que va signar obres com Charlie i la fàbrica de xocolata, James i el préssec gegant, Matilda, Les bruixes o Històries imprevistes.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir