Sou a: Inici / Noticies / Acte inaugural del curs 2014/2015

Acte inaugural del curs 2014/2015

Va comptar amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Marc Castells, i de la presidenta del grup de mestres, Carme Aloy, en un auditori gairebé ple per l’ocasió.
02-10-2014

El Museu de la Pell ha acollit aquest dimecres, 1 d’octubre, l’acte d’inici del curs escolar, organitzat pel departament d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament i el Grup de Mestres de l’Anoia, amb el suport de la Generalitat de Catalunya. Va comptar amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Marc Castells, i de la presidenta del grup de mestres, Carme Aloy, en un auditori gairebé ple per l’ocasió.

L’acte va arrencar amb un record emocionat pel mestre Paco Ramon, desaparegut recentment, per donar pas tot seguit al reconeixement als professors jubilats a la finalització del curs passat. Els homenatjats van ser Sagrari Ribera (Emili Vallès), Anna M. Claret (Gabriel Castellà), Concepció Soler (Ramon Castelltort), M. José Martínez (Ramon Castelltort), Josep M. Casas (Pere Vives Vich), Anton M. Marimon (Pere Vives Vich), Assumpta Riba (Pere Vives Vich), Teresa Vidal (Pere Vives Vich), M. Eugènia Minguillon (Pere Vives Vich), Margarida Roca (Pere Vives Vich), Juli Lago (SSEE Equip LIC), Magda Roig (Escola Municipal de Música) i Bernat Costell (Joan Mercader).

L’acte va finalitzar amb una conferència a càrrec de Jordi Segura, conservador del Museu Municipal Josep Castellà dels Prats de Rei, al voltant de la batalla que va tenir lloc en aquest municipi anoienc durant la Guerra de Successió.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir