Sou a: Inici / Noticies / Actes programats per la Setmana sense Fum

Actes programats per la Setmana sense Fum

El grup impulsor d'activitats per als Dies Mundials a Igualada (GIA) proposa a la ciutat un seguit d'activitats al voltant del Dia Mundial sense Fum, que se celebra el 31 de maig
25-05-2017

El grup impulsor d'activitats per als Dies Mundials a Igualada (GIA) proposa a la ciutat un seguit de propostes al voltant del Dia Mundial sense Fum, que se celebra el 31 de maig. El GIA el formen el Consorci Sanitari de l'Anoia (CSA), l'Ajuntament d'Igualada, l'ICS Igualada Urbà, l'Agència de Salut Pública, el Consorci Sociosanitari d'Igualada (CSSI) i la Fundació Sanitària Sant Josep.

Els actes proposats aquest 2017 són els següents:

  • Concurs de fotografia entre els alumnes d'ESO del Centres Educatius d'Igualada. Cal consultar les bases del concurs a cada centre. El termini màxim de presentació d'imatge és el 29 de maig. Els premis es lliuraran el 2 de juny a l'Ajuntament d'Igualada.
  • Del 25 de maig al 5 de juny les fotos del concurs dels anys anteriors s'exposaran al vestíbul de l’Ajuntament d’Igualada
  • Mural sobre el tabac al vestíbul de l'ABS Igualada Nord a partir del 29 de maig, elaborat pel personal de l'ABS.
  • El 31 de maig, taula informativa de l'Associació Contra el Càncer (AECC) al vestíbul de l'Hospital.
  • Exposició El tabac al descobert, del 26 de maig al 7 de juny, a l'Espai Cívic Centre.
  • Els pulmons dels ciutadans d'Igualada: el 31 de maig, davant l’Hospital de Dia Sant Jordi es farà una parada amb globus que representaran pulmons. S’afegiran globus de diferents colors en funció de la resposta de si una persona fuma o no. Hi estarà present personal sanitari de l’EAP Igualada Urbà.


(*informació via CSA)

  • Compartir