Sou a: Inici / Noticies / Activada l'emergència per nevades

Activada l'emergència per nevades

Es recomana limitar al màxim els desplaçaments i seguir les recomanacions dels serveis d’emergències.
04-02-2015

L’Ajuntament d’Igualada té activat, des de les 8h d’aquest matí, el Pla Municipal de Nevades en fase d’emergència responent a l’episodi de neu que s’està vivint a la ciutat.

Des de les 7h d’aquest matí diferents equips estan actuant amb escampadores de sal i i pales llevaneus per a garantir la mobilitat als eixos primaris de la ciutat com ara l’Avinguda Barcelona, el Passeig Verdaguer o la ronda del Rec. També s’està posant especial atenció a l’entorn de l’Hospital d’Igualada, als accessos als centres d’atenció primària, a les residències de gent gran, als equipaments municipals i als centres escolars, escampant sal de forma manual. La zona residencial, industrial i esportiva de Les Comes, així com l’àrea de Ponent, també estan sent objecte d’accions intensives ja que estan rebent els principals efectes de la neu a la ciutat.

Un cop garantida la mobilitat als eixos primaris, es procedirà a actuar en vies secundàries. Es recomana a la ciutadania evitar desplaçaments a peu i amb vehicle i, molt especialment, circular o transitar per les vies amb fort pendent. En tots els casos, també, seguir les recomanacions de seguretat dels serveis d’emergència.

L’Ajuntament ha decidit, igualment, suspendre l’activitat de les zones blaves de tota la ciutat per facilitar l’estacionament de vehicles que puguin tenir problemes per circular. El pavelló de Les Comes, a banda, està preparat per si, arribat el cas, cal rebre conductors que puguin quedar aïllats a l’autovia A-2.

Per a qualsevol incidència, es recorda a la ciutadania que poden contactar amb el 092, telèfon de la Policia Local d’Igualada. El minut a minut es pot seguir als canals de les xarxes socials de l’Ajuntament i a l’emissora municipal Ràdio Igualada (103.2 FM i www.radioigualada.cat).

  • Compartir