Sou a: Inici / Noticies / Activitat del Centre Obert Centre per la Castanyada

Activitat del Centre Obert Centre per la Castanyada

El passat dijous, 27 d’octubre, els infants del Centre Obert Centre de l’Ajuntament d’Igualada van obrir una parada de venda de castanyes
31-10-2016

El passat dijous, 27 d’octubre, els infants del Centre Obert Centre de l’Ajuntament d’Igualada van obrir una parada de venda de castanyes. L’activitat va sorgir a iniciativa dels propis nens i nenes a l’activitat del Consell Participatiu i, a l’activitat Tarda en Família, es van preparar les paperines per posar les castanyes i els cartells amb els preus, amb ajuda de les seves famílies. Des del departament d’Acció Social de l’Ajuntament s’agraeix la col·laboració de totes les persones que van comprar castanyes aquell dia.

En el proper Consell Participatiu, els nens i nenes decidiran de manera assembleària a què es destinaran els diners recollits. Els Centres Oberts són serveis d’atenció diürna adreçats a infants i adolescents, que realitzen una tasca d’intervenció socioeducativa fora de l’horari escolar, estimulant i potencien l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo.

  • Compartir