Sou a: Inici / Noticies / Activitats de la MICOD per la Setmana de l'Energia

Activitats de la MICOD per la Setmana de l'Energia

Del 4 al 8 de juny es va celebrar la Setmana de l’Energia 2018, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible
10-07-2018

Del 4 al 8 de juny es va celebrar la Setmana de l’Energia 2018, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. Es tracta d’una campanya de conscienciació que té l’objectiu de sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica.

A Catalunya, la Setmana de l'Energia està organitzada per l'Institut Català d’Energia, la Diputació de Barcelona, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Girona, el Centre d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), la Diputació de Tarragona i la Diputació de Lleida i compta també amb l'adhesió i la col·laboració d'ajuntaments i entitats de Catalunya.

En aquest marc i durant el mes de juliol, els casals d’estiu dels municipis de la Mancomuntat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) han pogut gaudir i gaudiran d’alguns dels recursos que la Diputació de Barcelona junt amb l’ICAEN oferien al seu catàleg, com poden ser jocs i tallers.

Per part de la Mancomunitat, també s’han organitzat activitats de sensibilització ambiental relacionades amb l'estalvi d’energia, energies alternatives i lluita contra el canvi climàtic. En concret, s’ha utilitzat el recurs pedagògic del conte, eina molt útil per a transmetre continguts de forma atractiva, amena i divertida i s’ha programat una sessió de contes per a cada casal d’estiu dels municipis que formen part de la Mancomunitat.

  • Compartir