Sou a: Inici / Noticies / Activitats dels infants dels centres oberts per la Castanyada

Activitats dels infants dels centres oberts per la Castanyada

Els Centres Oberts són serveis d’atenció diürna destinats a infants i adolescents que realitzen una tasca d’intervenció socioeducativa fora de l’horari escolar
06-11-2017

El passat dijous, 2 de novembre, els nens i les nenes del Centre Obert Montserrat i del Centre Obert Centre de l’Ajuntament d’Igualada van portar a la Pagesa Clàudia i el Jeremi a l’Hort del centre; dos espantaocells elaborats pels propis infants durant els tallers de tardor. El mateix dia 2, amb les seves educadores i acompanyats per la tinent d’alcalde d’Acció Social, Carme Riera, van visitar l’Hort del Centre i el Banc de Queviures d’Igualada, on van ubicar les seves creacions.

Durant la mateixa setmana, als Centres Oberts es va celebrar la Castanyada amb l’activitat de Tarda en Família on mares, pares, fills i filles van participar en un taller de guarnir panellets. La massa per elaborar-los la van fer un grup de mares voluntàries uns dies abans a l’activitat DONA’t temps.

Els Centres Oberts són serveis d’atenció diürna destinats a infants i adolescents. Realitzen una tasca d’intervenció socioeducativa fora de l’horari escolar, estimulen i potencien l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo.

 

  • Compartir