Sou a: Inici / Noticies / Activitats d'estiu als equipaments cívics municipals

Activitats d'estiu als equipaments cívics municipals

L’oferta inclou al voltant d’un centenar de propostes de cuina, activitat física, manualitats, música, idiomes, noves tecnologies i infants.
30-05-2016

Els equipaments cívics municipals d’Igualada obren aquest dijous, 2 de juny, les inscripcions per a la seva programació d’activitats d’estiu. Les inscripcions, que s’aniran realitzant per blocs temàtics, es podran dur a terme presencialment a l’Espai Cívic Centre o el Centre Cívic de Fàtima, telefònicament contactant amb els mateixos equipaments, o a través del WEB municipal, on també es podrà consultar el programa complet.

Les propostes culinàries Entre Fogons compten, en aquesta ocasió, amb cursos de Carns i peixos, Amanides, Croquetes, Batuts detox, English cakes, Sopes fredes, Pastissos i flams, Cuina Dolça, Cuina japonesa i vegetariana, Cuina vegetariana d’estiu, Plum-cakes salats i Tast de vins. Pel que fa a l’activitat física, el Posa’t en Forma contempla Tonificació, Fit-dance, Body-jump, Activitat física per a gent gran, Dona i esport o Batuzumba.

Els cursos de música i ball per als mesos d’estiu seran Bhangra fusió, Introducció al Bollywood Namaste, Lavni, Salsa i Country a la fresca, Txa-txa-txa, Batxata, Merengue i Lindy-hop. Els tallers d’idiomes, de la seva banda, inclouen Francès per viatjar i Tria la teva aventura en francès; Viatjar en anglès, Tea-time chats, Job interviews i Just Speak!, i Alemany inicial i Nivell 1.

Els tallers de Cos i Ment suggereixen Core-pilates, Ioga a la natura, Iogalates, Relaxació i exercicis de ioga, Abdominals sense risc, Body art i Ioga dinàmic. Pel que fa a les manualitats i l’artesania, els centres cívics ofereixen cursos de Fotografia viatgera, Quadre d’estiu amb tècniques variades, Àlbum scrap per records d’estiu, Bijuteria “quilling”, Retrat o Taller de mòbils, entre altres.

L’Aula de Noves Tecnologies proposa adquirir coneixements de com fer servir el mòbil, les tauletes digitals, les xarxes socials, el Whatsapp i altres aplicacions, o àlbums fotogràfics digitals. Hi haurà, finalment, diferents activitats dins dels iglús de vent de l’European Balloon Festival al mes de juliol, espai d’exposicions i casal d’estiu amb propostes de cuina per a infants.

 

  • Compartir
Pertany a: