Sou a: Inici / Noticies / Afectacions de trànsit i transport a la Plaça Castells

Afectacions de trànsit i transport a la Plaça Castells

Les parades de bus urbà es traslladen a l’Avinguda Àngel Guimerà i s’altera el trànsit habitual a la pròpia plaça i en alguns carrers de l’entorn.
20-11-2015

A partir d’aquest divendres, 20 de novembre, la Plaça Castells d’Igualada experimentarà alteracions en el trànsit i transport públic, derivades de la primera fase d’obres de rehabilitació integral d’aquest espai.

Avui hi haurà talls puntuals a l’Avinguda Àngel Guimerà per les tasques de pintura vial de les parades provisionals de bus urbà que es traslladaran fins a nou avís des de la plaça Castells fins als números 9 i 12 de l’esmentada avinguda. El canvi d’aquestes parades serà efectiu a partir de demà dissabte, 21 de novembre.

A banda, el proper dilluns, 23 de novembre, s’iniciaran els treballs a la part interior de la plaça i, en conseqüència, s’inhabilitarà per al trànsit el tram de carrer que transcorre per davant de l’Escola Pia. Aquesta ocupació implica que els vehicles que vulguin accedir al carrer Sant Agustí des de la plaça no podran utilitzar l’accés habitual i hauran de desviar-se per la Carretera de Valls, carrer de Sant Ignasi i carrer del Portal, donant la volta a l’illa de cases formada pels edificis de l’Escola Pia i de la Cooperativa AgroIgualada. Aquesta alternativa s’indicarà amb senyals verticals. Quedarà també prohibit el gir a l’esquerra per accedir a la Carretera de Valls en sentit Oest des de la Plaça Castells.

Un cop enllestides les obres, l’accés al carrer de Sant Agustí des de la plaça Castells s’efectuarà per un nou carril de circulació habilitat en sentit sud, des del xamfrà de la Rambla amb l’Avinguda Balmes.

Des del departament de Mobilitat de l’Ajuntament d’Igualada, que ja n’ha informat tant l’Escola Pia com els veïns afectats, es fa la recomanació que, durant les properes setmanes, s’eviti la circulació en aquest punt en la mesura del possible.

  • Compartir