Sou a: Inici / Noticies / Afectacions de trànsit per la celebració de La Cursa de RAC1

Afectacions de trànsit per la celebració de La Cursa de RAC1

Tindrà lloc a Igualada el proper diumenge, 19 de maig
13-05-2019

La celebració de la cinquena edició de La Cursa de RAC1 comportarà afectacions de mobilitat, estacionament i transport públic, especialment al terç Sud d'Igualada, el cap de setmana del 18 i 19 de maig.

Les afectacions començaran el vespre del dissabte, dia 18, al c/ Joan Maragall, amb prohibició d'aparcar i circular, a excepció dels accessos als guals. L'endemà, diumenge, el tall de trànsit s'estendrà, a partir de les 7h, a tota la calçada Sud del Passeig Verdaguer, entre els carrers de Santa Caterina i Òdena. I, a partir de les 10:30h i fins a la finalització de la prova, no es podrà circular en tot el seu recorregut. La cursa sortirà des de la Pl. Catalunya i discorrerà principalment pel Pg. Verdaguer Sud, Av. Pau Casals, cruïlla del Mirasol, Av. Caresmar, c/ Soledat, Pl. del Rei. Pg. de les Cabres, Pl. de la Creu, nucli històric, Pl. Ajuntament, part del barri Sant Agustí, c/ Sant Jordi, Rambla Sant Isidre, Rambla Nova, c/ Santa Caterina, c/ Aurora, Pl. Cal Font, c/ Galícia, c/ Òdena i, novament, Pg. Verdaguer i Pl. Catalunya. A partir del migdia es tornarà a restablir progressivament la normalitat.

Les prohibicions d'estacionament i de circulació al llarg del recorregut se senyalitzaran convenientment per part de la Policia Local d'Igualada.

Es pot consultar més informació AQUÍ i AQUÍ.

  • Compartir