Sou a: Inici / Noticies / Afectacions de trànsit per l'Igualada Urban Running Night Show

Afectacions de trànsit per l'Igualada Urban Running Night Show

La disputa de les diferents proves esportives suposarà importants restriccions d’aparcament i circulació a l’entorn de la Pl. Cal Font, afectant vies importants de la capital de l’Anoia.
17-05-2017

La Policia Local recomana abstenir-se de circular amb vehicle particular per la meitat sud de la ciutat durant la tarda del proper dissabte, 20 de maig, per la celebració de l’Igualada Urban Running Night Show.

La disputa de les diferents proves esportives –curses de cotxets, de patinets, infantils, de 5 quilòmetres, de 10 quilòmetres, la mitja marató i la caminada solidària– suposarà importants restriccions d’aparcament i circulació a l’entorn de la Pl. Cal Font, afectant vies importants de la capital de l’Anoia.

A les 16h, les alteracions es reduiran a l’àrea delimitada pel Passeig Verdaguer, el c/ Òdena, la Rbla. Sant Isidre i el c/ Santa Caterina. A partir de les 18h, però, aquestes restriccions s’ampliaran a l’àrea compresa entre el Pg. Verdaguer, l’Av. Pau Casals, l’Av. Caresmar i el c/ Martí Franquesa, incloent també tota la zona de vianants del nucli històric.

Finalment, a les 21:30h, coincidint amb la mitja marató, les restriccions arribaran també al barri del Rec i el barri de Sant Agustí, concretament a tota l’àrea delimitada pel Pg. Verdaguer, l’Av. Pau Casals, l’Av. Caresmar, el c/ Sant Antoni de Baix, el Pg. de les Cabres i l’Av. Balmes. A partir de les 00:30h es preveu recuperar la normalitat.

  • Compartir