Sou a: Inici / Noticies / Afectacions de trànsit per l'IURNS 2018

Afectacions de trànsit per l'IURNS 2018

La Policia Local d’Igualada recomana abstenir-se de circular amb vehicle particular per la meitat sud la tarda del 19 de maig
14-05-2018

La Policia Local d’Igualada recomana abstenir-se de circular amb vehicle particular per la meitat sud de la ciutat durant la tarda del proper dissabte, 19 de maig, per la celebració de l’Igualada Urban Running Night Show.

La disputa de les diferents proves esportives –curses de cotxets, de hoverboards, de patinets, infantils, de 5 quilòmetres i de 10 quilòmetres, així com la caminada solidària– implicarà importants restriccions d’estacionament i circulació, especialment a l’entorn de la Pl. Cal Font, però afectant també gran part del Passeig Verdaguer, les Rambles i el nucli històric.

A partir de les 16h, les alteracions es reduiran a l’àrea delimitada pel Passeig Verdaguer, el c/ Òdena, la Rbla. Sant Isidre i la Pl. Cal Font però, a partir de les 18h, aquestes restriccions s’ampliaran a l’àrea compresa entre el Pg. Verdaguer, l’Av. Pau Casals, l’Av. Caresmar, el c/ de la Soledat, la Pl. del Rei, el Pg. de les Cabres, la Pl. de la Creu, tot el nucli històric, les Rambles, el c/ Santa Caterina, novament el Pg. Verdaguer, el c/Òdena i, finalment, la Pl. Cal Font. Les afectacions en detall es poden consultar AQUí.

El servei de bus urbà es veurà igualment afectat en els seus recorreguts i horaris habituals. A partir de les 23h, aproximadament, es preveu recuperar totalment la normalitat.

.

  • Compartir