Sou a: Inici / Noticies / Ajuntament, Policia Local i Mossos d’Esquadra coordinen actuacions contra l’incivisme

Ajuntament, Policia Local i Mossos d’Esquadra coordinen actuacions contra l’incivisme

Seguretat ciutadana
05-08-2020

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, la tinenta d’alcalde Carlota Carner i el regidor de Mobilitat i Sostenibilitat, Miquel Vives, han matingut una reunió periòdica de coordinació amb els comandaments de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra a la comarca per tal de coordinar les actuacions contra els actes i comportaments incívics a la ciutat. La trobada també ha servit per adequar els procediments administratius amb l’objectiu d’agilitar la tramitació de les corresponents sancions.

Durant el mes de juliol, l’Ajuntament ha obert 16 expedients relacionats amb el consum de begudes alcohòliques i qualificats de tipus greu. També hi ha oberta 2 expedients per sorolls en habitatges, un expedient per pintades a la via pública, un per incompliment d’horaris en una terrassa, un per abandonament de residus i un per orinar a la via pública.

Pel que fa a la tinença d’animals, aquest juliol s’ha obert tretze expedients. Tres són a propietaris de gossos potencialment perillosos que no tenen llicència ni assegurança, ni estan censats i no portaven ni xip ni morrió. La resta s’han obert per portar el gos deslligat o sense morrió

D’altra banda, aquest primer cap de setmana d’agost, la Policia Local ha aixecat 8 actes per consum d’alcohol, que han de portar a l’obertura dels corresponents expedients. A més, l’Ajuntament està estudiant accions administratives contra un bar musical arran de reiterats incidents registrats els darrers caps de setmana.

També cal destacar que la nit de divendres a dissabte, la Policia Local ha dona suport als Mossos d’Esquadra, que han actuat per una baralla multitudinària registrada al voltant del passeig Verdaguer i arran de la qual han obert una investigació.

  • Compartir