Sou a: Inici / Noticies / Ajuntament i cossos policials es coordinen per avaluar els aldarulls de dissabte i prevenir nous incidents

Ajuntament i cossos policials es coordinen per avaluar els aldarulls de dissabte i prevenir nous incidents

02-11-2020

L’alcalde, Marc Castells, i els regidors Carlota Carner i Miquel Vives s’han reunit aquest dilluns amb els comandaments dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local per avaluar els incidents ocorreguts dissabte al vespre a la ciutat i per planificar els dispositius de prevenció per evitar la repetició d’aquesta mena d’aldarulls.

La reunió també ha permès analitzar l’estat actual de les investigacions, que es preveu que comportin noves detencions durant els propers dies. En aquest sentit, l’Ajuntament i els cossos policials fan una crida a la ciutadania que pugui aportar imatges o dades relacionades amb els fets per completar les tasques d’identificació dels joves que van participar en aquests actes.

El govern municipal també ha explicitat la seva voluntat de personar-se en el procediment judicial que s’obri a partir de les investigacions en curs i exercir les accions legals que consideri oportunes.

  • Compartir