Sou a: Inici / Noticies / Ajuts 2018 per al pagament de de l'IBI i la recollida d'escombraries

Ajuts 2018 per al pagament de de l'IBI i la recollida d'escombraries

Fins el 28 de febrer de 2018 es poden demanar els ajuts vinculats a les escombraries i el 29 de març es tancarà el període vinculat a l’IBI
19-02-2018

L’Ajuntament d’Igualada ha obert novament els terminis de sol·licitud per a demanar diferents subvencions, adreçades específicament a les famílies monoparentals i a les persones grans o pensionistes.

D’una banda, fins el proper 29 de març, les persones empadronades a Igualada majors de 65 anys o pensionistes per raó de jubilació, viduïtat, invalidesa absoluta o permanent o beneficiaris d'una Prestació no Contributiva (PNC), i també les famílies monoparentals, poden demanar una subvenció per al pagament de l'Impost sobre Béns Immobles (IBI), sempre que compleixin els requisits indicats a les bases de la convocatòria.

Els detalls, condicions i documentació necessària per aquestes sol·licituds es poden consultar en línia AQUÍ i AQUÍ o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), a la Plaça de l’Ajuntament 1, de dilluns a dijous de 8 a 18h i els divendres de 8 a 14h.

D’altra banda, podran sol·licitar una reducció de la Taxa per a la Recollida d’Escombraries totes aquelles persones que siguin majors de 65 anys o pensionistes per raó de jubilació, viduïtat, invalidesa absoluta o permanent o beneficiaris d’una PNC, que no siguin propietaris de béns immobles, exceptuant l’habitatge i el pàrquing vinculat per al qual es demana la bonificació. Totes les persones que constin empadronades en el domicili per al qual se sol·licita l’exempció també hauran de complir aquests requisits. S’exceptua el cas en què qui convisqui i no acompleixi aquestes condicions siguin fills menors de 16 anys o tutelats. Pel que fa a aquest ajut, el termini de sol·licitud finalitza abans, el dimecres, 28 de febrer.

Els detalls d’aquestes subvencions també es poden consultar AQUÍ o personalment a l’OAC municipal.

  • Compartir