Sou a: Inici / Noticies / Ajuts per empreses de nova creació i per al foment del cooperativisme

Ajuts per empreses de nova creació i per al foment del cooperativisme

Per a poder optar a aquestes subvencions cal complir diferents requisits com haver donat d’alta l’empresa al llarg de l’any 2017
17-05-2018

En l’àmbit del suport a la iniciativa emprenedora a la ciutat, l’Ajuntament d’Igualada obre novament la línia d’ajuts per empreses de nova creació incloent també, per tercer any consecutiu, aquelles constituïdes sota la forma jurídica de societat cooperativa. Els ajuts s’adrecen a les empreses que hagin estat creades durant l’any passat.

Per a poder optar a aquestes subvencions cal tenir en compte un seguit de requisits bàsics: haver donat d’alta l’empresa el 2017, haver invertit en immobilitzat material un mínim de 3.000 euros, haver formalitzat una contractació laboral amb l’excepció dels empresaris individuals i acreditar la viabilitat tècnica, econòmica i financera de la iniciativa. A més de la inversió, es tindrà en especial consideració aquelles empreses que hagin formalitzat contractacions estables i les que es creïn en la forma jurídica de societat cooperativa.

El termini de sol·licitud romandrà obert entre el 21 de maig i el 15 de juny de 2017 i les bases de la convocatòria, informació i formularis corresponents es poden trobar en aquest WEB.

  • Compartir