Sou a: Inici / Noticies / Al maig, cicle per joves 'Campi qui pugui'

Al maig, cicle per joves 'Campi qui pugui'

Tenint en compte el creixent interès a realitzar estades a l’estranger, el departament de Joventut organitza una xerrada informativa i dues trobades entre joves
27-04-2017

Durant el mes de maig i tenint en compte el creixent interès a realitzar estades a l’estranger, el departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada organitza el cicle Campi qui Pugui, amb una xerrada informativa i dues trobades entre joves.

Entre els més joves, el suport familiar és un aspecte molt important. Per aquest motiu el dijous, 4 de maig, a les 19:30 i a l’equipament juvenil la Kaserna, hi haurà una xerrada a càrrec de l’Oficina Jove de l’Anoia, dirigida a les famílies i oberta a tothom, en què es tractaran aspectes pràctics al voltant dels estudis acadèmics a l’estranger i de diferents oportunitats estivals.

El cicle també pretén fomentar espais de trobada entre joves que hagin viscut experiències a l’estranger i altres que es plantegin realitzar-ne una. Per això, el dijous, 11 de maig, a les 20:30h, hi assistiran nois i noies que són au-pairs i assistents lingüístics a Igualada, mentre que el dijous 18, a les 20:30h, joves igualadins explicaran les seves experiències de voluntariat lluny de Catalunya a aquells altres joves que hi estiguin interessats.

Més informació AQUÍ.

  • Compartir