Sou a: Inici / Noticies / Al mes d'agost, campanya d'asfaltat 2016

Al mes d'agost, campanya d'asfaltat 2016

Les accions es concentraran en alguns dels principals accessos pel polígon de Les Comes, a banda d’accions en altres indrets de la ciutat.
06-07-2016

A partir del mes d’agost i durant aproximadament quatre setmanes, l’Ajuntament d’Igualada durà a terme la campanya anual d’asfaltat en diferents vies de la ciutat. Segons ha explicat aquest dimecres el tinent d’alcalde de Qualitat Urbana, Jordi Pont, enguany s’ha prioritzat “l’accés de vehicles per la zona Nord, ja que dos dels principals carrers del Polígon de Les Comes presenten greus símptomes de deteriorament al ferm”. La quantitat destinada pel consistori a la millora de l’asfalt a la via pública aquest any 2016 és de 200.000 euros i s’asfaltaran 17.200 m2 de via pública.

D’una banda, s’asfaltarà l’Avinguda d’Europa, des de l’entrada a la ciutat procedent de l’A-2 i del municipi d’Òdena fins el carrer de Portugal. A més, s’asfaltarà la pràctica totalitat del carrer França, precisament des de l’Avinguda d’Europa fins el carrer d’Alemanya, i també la rotonda del carrer d’Alemanya amb el carrer d’Itàlia. En total, en aquest accés nord de la ciutat, que suporta un important trànsit diari, tant d’automòbils com de vehicles pesants, fet que malmet de forma evident la superfície, s’actuarà sobre una superfície de pràcticament 15.000 m2.

A banda de les accions a Les Comes, es duran a terme dues intervencions més al barri de Montserrat. La primera, al carrer del Repós, entre l’Avinguda Pau Casals i el carrer de Mossèn Josep Forn, un treball vinculat amb les obres de rehabilitació del mur Nord del Cementiri Vell. I la segona correspondrà al tram del carrer Mossèn Josep Forn, entre els carrers de Vicenç Pedriça i Pau Muntades.

Jordi Pont ha recordat que, anualment, el consistori dedica entre 150.000 i 200.000 euros del seu pressupost a tasques d’asfaltat, prioritzant sempre aquelles vies que acumulen més anys sense intervenció, més desperfectes i que, al mateix temps, suporten més trànsit de vehicles cada dia.

  • Compartir