Sou a: Inici / Noticies / 'Alícia al país de les meravelles', diumenge a l'Ateneu

'Alícia al país de les meravelles', diumenge a l'Ateneu

La companyia Viu el Teatre portarà a Igualada la història que tots coneixen, però ambientada als temps actuals, on els nens conviuen amb la tecnologia a diari
16-10-2017

El proper diumenge, 22 d’octubre, a les 18h, la Xarxa d'Igualada proposa una Alícia contemporània i actualitzada. La història que tots coneixen, però ambientada als temps actuals, on els nens conviuen amb la tecnologia a diari. Una comèdia musical amb molt sentit de l’humor, que farà riure a grans i  a petits. L’Alícia al país de les meravelles, adaptada per Marta Buchaca a partir de l’original de Lewis Carrol, es representarà al Teatre Municipal l’Ateneu amb localitats al preu de 6 i 5 euros. Aquesta funció compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i el Programa.cat del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Oficina de difusió artística de la Diputació de Barcelona.

La companyia Viu el Teatre · Viu el Teatre és una entitat cultural creadora d’espectacles i esdeveniments adreçats als infants i les seves famílies. La companyia neix l’any 2003, fundada per Lluís Juanet i Gisela Juanet, i compta amb un equip de professionals de l’àmbit cultural i educatiu per desenvolupar cadascun dels projectes en tots els sentits, partint sempre de la creativitat i la personalització de cada treball.

Des dels seus inicis, Viu el Teatre ha estrenat més de quinze muntatges teatrals propis, ha realitzat gira per festivals i programacions de tot el país, i han desenvolupat desenes de projectes culturals a mida per a entitats públiques i empreses.

L’Alícia al món dels mòbils · El dia en què l’Alícia fa 10 anys li regalen el seu primer mòbil, però el conill blanc l’hi roba i ella el persegueix per recuperar-lo. L’Alícia haurà de recórrer el país de les meravelles fins a arribar al palau dels mòbils, on trobarà una reina que perd el cap per les noves tecnologies i que li posarà les coses molt difícils per tornar a casa. Durant aquest viatge l’Alícia s’adona que no pot viure com ho feia, enganxada al mòbil, ja que es perd el món real. La protagonista descobrirà el valor de la imaginació i de la lectura i aprendrà a fer servir les tecnologies amb criteri. Enmig de cançons encomanadisses, Alícia també trobarà el gat de Chesire, el Barretaire Boig o la Llebre de Març.

(*informació via la Xarxa d'Igualada)

  • Compartir