Sou a: Inici / Noticies / Alteracions de bus urbà i zones blaves durant la Cavalcada

Alteracions de bus urbà i zones blaves durant la Cavalcada

La tarda del 5 de gener no caldrà tiquet d’estacionament a les àrees controlades i, a més, s’interromprà el servei de transport públic.
02-01-2015

Totes les zones blaves de la ciutat d’Igualada seran gratuïtes la tarda de la Cavalcada de Reis. D’aquesta manera, el proper dilluns, 5 de gener, només serà obligatori el tiquet de control entre les 9 i les 13h. A partir d’aquella hora, durant la tarda del mateix dilluns i durant tot el dimarts, dia 6, l’estacionament a les zones blaves serà gratuït. L’obligatorietat del tiquet de control es reprendrà en horari habitual a partir del dimecres, 7 de gener.

D’altra banda, el mateix dia 5 de gener, el servei de bus urbà de la Conca d’Òdena, corresponent als municipis d’Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui finalitzarà el seu servei a les 18h. Tenint en compte la impossibilitat dels anys precedents a l’hora d’oferir el servei normal a la zona centre de la capital, l’empresa concessionària S.A. Masats i l’Ajuntament d’Igualada opten per aturar el servei durant la Cavalcada.

Per tant, la darrera expedició per a cadascuna de les línies serà a les 17:20h pel que fa a la LC1 des de l’Hospital, a les 17:10h pel que fa a la LC2 des del carrer Lecco i a les 17:15h a la LTV també des de l’Hospital. Pel que fa a la LTM, l’última expedició sortirà a les 17:15h del barri de Sant Maure de Santa Margarida de Montbui i, en la seva tornada, cap a les 18:04h, el bus ja no s’endinsarà en la població i farà la darrera parada a la rotonda davant del supermercat Dia, a l’inici de la Carretera de Valls.

  • Compartir