Sou a: Inici / Noticies / Alumnes del Joan Mercader fan un mural a l'escola Garcia Fossas

Alumnes del Joan Mercader fan un mural a l'escola Garcia Fossas

Ho han fet formant part del projecte Passa Pantalla, impulsat per l’Ajuntament i que té com a objectiu la diversificació curricular per aconseguir l’èxit escolar
05-06-2018

Sis alumnes de l’institut Joan Mercader d’Igualada han dissenyat i pintat, al llarg de les darreres setmanes, un mural al pati de l’Escola Garcia Fossas amb el nom del centre.

Ho han fet formant part del projecte Passa Pantalla, impulsat per l’Ajuntament i que té com a objectiu la diversificació curricular per aconseguir l’èxit escolar i lluitar contra l’absentisme en alumnes de 3er d’ESO. A iniciatives com aquesta s’hi afegeixen també d’altres per estudiants de 4t d’ESO, que pretenen motivar-los a seguir estudiant i preparant-se per a la vida laboral amb estades en diferents departaments de l’Ajuntament.

En l’última fase de l’elaboració del mural, els joves del Joan Mercader van rebre també l’ajut i la col·laboració dels alumnes de 6è de la mateixa escola Garcia Fossas i, en acabar, els sis responsables del disseny han rebut un diploma i l’agraïment per part de la regidora d’Ensenyament i Joventut, Patrícia Illa.

  • Compartir