Sou a: Inici / Noticies / Àngels Chacón, nova directora general d’Indústria

Àngels Chacón, nova directora general d’Indústria

La primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Igualada assumeix l’àrea de la Generalitat encarregada del desenvolupament i suport a l’empresa
13-06-2017

La primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Igualada, Àngels Chacón, ha estat nomenada avui directora general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya. La notícia s’ha fet oficial després del Consell Executiu celebrat aquest dimarts, 13 de juny.

Marc Castells, alcalde d’Igualada, afirma que “estem molt satisfets d’aquest nomenament, que valida i posa en valor la política industrialista i de suport a l’empresa que el nostre govern porta a terme a Igualada des del primer dia”. Castells destaca, a més, que “aquesta és una fita molt rellevant, ja que Àngels Chacón és la primera dona igualadina que assumeix un càrrec de tanta responsabilitat al Govern del país”.

Entre les tasques que comporta la Direcció General d’Indústria, que forma part de la conselleria d’Empresa i Coneixement, destaquen les de fomentar el seguiment, el manteniment i la captació d'inversions a Catalunya; dissenyar i executar polítiques de foment de l'emprenedoria i desenvolupament sectorial de les PIMEs i les microempreses; dialogar amb el teixit productiu català per tal d'observar, diagnosticar i fer propostes per a la creació dels entorns favorables al desenvolupament empresarial i la fixació d'inversions productives a Catalunya; dissenyar i executar polítiques de foment de la competitivitat industrial i empresarial en els àmbits de la innovació, la internacionalització, la qualitat i la productivitat; o dirigir la política de clústers i les actuacions de reforçament de la competitivitat sectorial.

Chacón compaginarà aquesta nova responsabilitat amb la tinença d’alcaldia a l’Ajuntament, conservant les delegacions competencials de les àrees de Dinamització Econòmica, Internacionalització i Coneixement però abandonant, mentre assumeixi aquesta nova responsabilitat al Govern català, l’àrea municipal d’Interior, la seva dedicació completa retribuïda i altres tasques de representació que duia a terme fins ara. Tot plegat farà que el govern d’Igualada dugui a terme algunes modificacions en la seva estructura actual, que es concretaran en el ple ordinari del mes de juny.

Més informació AQUÍ

  • Compartir