Sou a: Inici / Noticies / Anna Roig i Àlex Cassanyes presenten 'La tendresse. Hommage aux belles chansons'

Anna Roig i Àlex Cassanyes presenten 'La tendresse. Hommage aux belles chansons'

La intèrpret torna als escenaris, després de dos anys i mig, amb un espectacle de gran format que ret homenatge a la Cançó Francesa
11-02-2019

La cantant Anna Roig i el compositor capelladí Àlex Cassanyes presenten el seu nou espectacle La tendresse. Hommage aux belles chansons aquest dissabte, 16 de febrer, a les 21h al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada. Un espectacle que forma part del Cicle Escena Sonora i que ha exhaurit totes les entrades en les seves presentacions anteriors a Vilafranca del Penedès i a Vilanova i la Geltrú.

Amb catorze músics, un director arranjador i una intèrpret sobre l’escenari, l’espectacle suposa la unió entre les cançons franceses que més li agraden a l’Anna Roig i les composicions exquisides i curoses de l’Àlex Cassanyes. Peces de Jacques Brel, Claude Nougaro, Serge Gainsbourg, Barbara i altres autors que, en descobrir-les i enamorar-se’n, l’Anna havia anat guardant en un calaix esperant poder-les cantar algun dia. Casualment, totes amb algun punt d’aquesta tan necessària tendresa de la que sovint sembla que estigui mancada el món.

Arranjaments amb l’equilibri just entre potència i dolçor, com la tendresa. Plens de matisos, com la tendresa. Perfectes per gaudir encara més d’aquestes cançons, amb una nova sonoritat que els ret un grat homenatge, tant per l’exquisidesa en l’escriptura de l’acompanyament musical com per la delicadesa dels músics en la seva interpretació.  

Les entrades es poden adquirir anticipadament, al preu de 20 euros, al Punt de Difusió Cultural i Turística d’Igualada, situada al c/ Garcia Fossas, 2, de dimarts a divendres de 18:30 a 20:30h i el dissabte d'11 a 14h. També al web www.ticketea.com i, des d’una hora abans del concert, a la taquilla del Passatge Vives. El mateix dia tindran un preu de 22 euros. Els socis d’Òmnium i els Amics del Teatre de l’Aurora les poden adquirir per 17 euros i els alumnes de les escoles de música per 10 euros.

Cicle Escena Sonora · Amb aquest concert comença la segona part del Cicle Escena Sonora a Igualada, que ja va tenir una primera part la passada tardor. La proposta la promou l’empresa de gestió cultural i comunicació El Gest i compta amb el patrocini de Moritz, amb la col·laboració d’Òmnium Anoia i les escoles de música d’Igualada i amb el suport del departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament, el Teatre de l’Aurora, el Programa.cat del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona.

El següent concert del cicle serà el diumenge, 3 de març, al Teatre de l’Aurora, amb la banda Ljubliana & the Seawolf presentant el seu darrer treball, Libra. Posteriorment, Quimi Portet serà un dels grans protagonistes del cicle, actuant el dissabte, 16 de març, novament al Teatre Municipal l’Ateneu. I per tancar aquest calendari el diumenge, 14 d’abril al Teatre de l’Aurora, la cantant Celeste Alías presentarà l’espectacle Tot sembla tan senzill. Homenatge a Montserrat Abelló juntament amb Santi Careta i Sònia Moya.

  • Compartir