Sou a: Inici / Noticies / Aquest dissabte, 5 de novembre, nova edició de l’espai participatiu de la Taula Jove a Cal Badia

Aquest dissabte, 5 de novembre, nova edició de l’espai participatiu de la Taula Jove a Cal Badia

L’objectiu és als joves i organitzacions per poder cobrir noves necessitats, contrastar idees i escoltar noves propostes
03-11-2022

Des del Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada s’ha organitzat, un any més, la taula jove, un espai de participació juvenil integrat per joves que, voluntàriament, volen participar en el seguiment, avaluació i procés de millora de les polítiques de joventut d’Igualada.

La Taula Jove es durà a terme aquest dissabte dia 5 de novembre de 10:00h a 13:00h a l’equipament juvenil de Cal Badia.

Durant el transcurs del matí es realitzaran diverses dinàmiques organitzades amb moments d’expressió i diàleg lliure, per tal de registrar totes les demandes i propostes dels joves per poder, conjuntament, revisar, potenciar i crear nous projectes.

El principal objectiu és escoltar els i les joves i organitzacions juvenils per poder cobrir noves necessitats, contemplar el marc amb el que avui en dia comptem, contrastar idees i escoltar noves propostes.

Les inscripcions es poden realitzar a través del correu electrònic: participa@aj-igualada.net o bé trucant a la Kaserna (93 804 18 01) o via whatsapp (608 09 63 48).

  • Compartir
Pertany a: