Sou a: Inici / Noticies / Aquest dissabte torna el campionat de 3x3 d’Igualada

Aquest dissabte torna el campionat de 3x3 d’Igualada

Igualada és una de les sis seus catalanes on es realitza aquesta competició que enguany es trasllada al Complex Esportiu de Les Comes
30-06-2021

Aquest dissabte 3 de juliol, Igualada viurà una nova edició del campionat de 3x3, un dels esdeveniments esportius més populars de la ciutat organitzat pel Club Bàsquet Igualada. Aquesta serà la 31a edició d’aquest esdeveniment esportiu que es va haver d’anul·lar l’any passat a causa de la pandèmia.

Aquest any la competició del 3x3 canviarà d’ubicació i es celebrarà al Complex Esportiu de Les Comes, concretament a la Sala de Barris, al Pavelló Polivalent i a l’Amfiteatre on s’ubicaran les dues pistes centrals.

El torneig s’ha presentat aquest dimecres a l’Ajuntament d’Igualada amb la presència de la Tinenta d’Alcalde Patrícia Illa acompanyada de la vicepresidenta del Club Bàsquet Igualada, Neus del Rio i del gerent de Servisimó, patrocinador de l’esdeveniment, Francesc Pua.

Patrícia Illa ha posat en valor el caràcter participatiu i popular d’aquest certamen esportiu que és “una de les sis seus catalanes on té lloc aquesta competició, un orgull tant per la ciutat com pel Club Bàsquet Igualada, organitzador de l’esdeveniment”

La vicepresidenta del club, Neus del Rio, ha destacat el fet que “aquesta jornada compta amb una gran tradició, està oberta a tothom i aquest any els participants podran accedir a servei de fisioterapeuta per tractar les lesions i sobrecàrregues que es puguin produïr.”

Francesc Púa, gerent de Servisimó ha remarcat “la important participació dels joves de la ciutat en aquest esdeveniment esportiu històric a Igualada.”

En aquesta edició hi haurà control d’aforament a les instal·lacions i es permetrà l’entrada de públic seguint les normatives vigents de seguretat. Està previst que participin més de 400 esportistes vinguts d’arreu de Catalunya de València i Madrid.

  • Compartir