Sou a: Inici / Noticies / Aquest juliol, nova edició de la Universitat d’Estiu d’Igualada

Aquest juliol, nova edició de la Universitat d’Estiu d’Igualada

Les inscripcions on-line ja estan obertes a través de la web del Campus Universitari d'Igualada
04-06-2015

Sota l’eslògan “Refresca el que saps”, la Jove Cambra Internacional d’Igualada, conjuntament amb el Campus Universitari d’Igualada i l’Ajuntament d’Igualada, han organitzat la 8a edició de la Universitat d’Estiu d’Igualada, del 7 al 10 de juliol.

La Universitat d’Estiu ofereix 9 cursos de temàtica variada i de gran interès, durant tres dies del mes de juliol, que s’impartiran a les instal·lacions del Campus Universitari de la UPC. Segons Cristina Martín, Presidenta de la JCI Igualada 2015, “novament, joves voluntaris compromesos amb la ciutat, conjuntament amb les institucions locals, han sumat esforços amb l’objectiu de donar cabuda a inquietuds i interessos que no sempre es poden abastar a les aules”.

D’aquesta manera, la Universitat es presenta com un projecte anual més de l’entitat, amb el suport institucional de l’Ajuntament d’Igualada i el Campus Universitari.

A part de les diferents formacions programades, hi haurà una sèrie d’activitats paral·leles i de cloenda, que faran les jornades més atractives i participatives.

Les inscripcions ja estan actives, a través de la WEB del Campus, amb tarifes moltinteressants en funció de les hores de cada curs. A més a més, a través de les xarxes socials Facebook i Twitter (/UniEstiuIGD) s’informaran de totes les novetats.

Un any més, a través de l’etiqueta #UniEstiuIGD es vol estendre la presència de la Universitat a les xarxes socials.

Podeu consultar la programació AQUÍ

(*notícia via Universitat d'Estiu)

  • Compartir