Sou a: Inici / Noticies / Aquest mes d'abril, 'La librería' al Cicle Gaudí

Aquest mes d'abril, 'La librería' al Cicle Gaudí

Dirigida per Isabel Coixet, protagonitzen la pel·lícula Emily Mortimer, Bill Nighy i Patricia Clarkson
16-04-2018

El proper dijous, 19 d'abril, a les 20h el Cicle Gaudí arriba novament l'Ateneu Cinema d'Igualada amb la pel·lícula La librería (2017). Dirigida per Isabel Coixet, protagonitzen la pel·lícula Emily Mortimer, Bill Nighy i Patricia Clarkson.

Adaptació de la novel·la The Bookshop · The Bookshop va ser escrita per Penelope Fitzgerald l'any 1978. L'autora converteix l'obra en una declaració d’amor als llibres, a la literatura i a les llibreries.

A finals dels anys 50 Florence Green decideix fer realitat un dels seus grans somnis: marxar de Londres i obrir una petita llibreria en un poble de la costa britànica. Però contra el que s’imaginava, aquesta decisió desencadenarà tot tipus de reaccions entre els habitants de la localitat.

El Cicle Gaudí · El Cicle Gaudí és una iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català amb suport de la Diputació de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i diferents ajuntaments, que vol contribuir a la difusió de les produccions cinematogràfiques catalanes. Després d'una primera programació que es va dur a terme l'any 2016 amb molt bona acollida per part del públic, aquest curs 2017/2018 el cicle es desenvolupa en una trentena de sales de les quatre províncies catalanes.

Es pot consultar més informació de la proposta AQUÍ.

  • Compartir