Sou a: Inici / Noticies / Arrenca el Grup de Suport Emocional i d’Ajuda Mútua

Arrenca el Grup de Suport Emocional i d’Ajuda Mútua

Les reunions es duen a terme els dimecres a l’Espai Cívic Centre d’Igualada i estan guiades per una psicòloga.
08-10-2015

Aquest dimecres, 7 d’octubre, s’ha dut a terme la primera sessió del Grup de Suport Emocional i d’Ajuda Mútua, organitzat pel departament d’Acció Social i Igualtat de l’Ajuntament d’Igualada, amb el suport de l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona.

El grup està conduït per una psicòloga i és un espai de relació, suport psicològic i intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. El que és pretén amb aquests grups és evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura que poden patir aquestes persones, conèixer altres cuidadors i cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès, per millorar així la qualitat de vida de les persones en situació de dependència.

El grup estarà format per un màxim de vint participants que tenen cura de persones en situació de dependència sense ser professionals i que, des de Serveis Socials, se’ls ha recomanat participar d’aquestes sessions. Les reunions del grup tindran continuïtat els propers dimecres i es duran a terme un total de deu sessions d’una hora i mitja  cadascuna, a l’Espai Cívic Centre.

Més informació AQUÍ

  • Compartir