Sou a: Inici / Noticies / Arrenca el programa Suport a Joves Creadors

Arrenca el programa Suport a Joves Creadors

Catorze alumnes participen en aquest curs, que durarà fins al 27 de juny i que els ajudarà a desenvolupar la seva idea de negoci lligat al món de la moda.
18-04-2016

El programa Suport a Joves Creadors ja s’ha iniciat amb catorze alumnes inscrits, tots ells amb una idea de negoci en el sector de la moda –la majoria lligats també a la sostenibilitat –, que podran desenvolupar durant les 116 hores lectives de les que disposen fins al 27 de juny.

Els alumnes, que tenen estudis i experiència en el sector en àmbits com el tèxtil i el disseny, aprendran les eines bàsiques per elaborar el seu propi projecte, a definir l’estratègia de negoci per tal de que sigui viable i també a conèixer les peculiaritats de la creació d’empreses en aquest sector.

En concret, els participants del programa rebran formació sobre com fer networking de manera efectiva, màrqueting i comercialització, com fer el pla financer o com organitzar la venda per internet i construir la botiga virtual, entre altres temàtiques.

El curs, s’organitza en el marc del projecte ACTE “Teixint idees i xarxes”, està finançat a través dels programes innovadors del SOC i el lidera l’Ajuntament d’Igualada, juntament amb altres membres d’ACTE que hi col·laboren com l’Ajuntament de Manresa, l’Ajuntament de Terrassa, Promoció Econòmica de Sabadell i la Diputació de Barcelona.

  • Compartir