Sou a: Inici / Noticies / Arrenca la Festa Major d'Igualada 2016

Arrenca la Festa Major d'Igualada 2016

El Saló de Sessions de l'Ajuntament ha acollit aquest dilluns, 22 d’agost, l’inici dels actes de la Festa Major d’Igualada 2016, enguany amb un programa que inclou 120 activitats.
22-08-2016

El Saló de Sessions de l'Ajuntament ha acollit aquest dilluns, 22 d’agost, l’inici dels actes de la Festa Major d’Igualada 2016. Primer, l’Agrupació Coral la Llàntia ha rebut el penó de la ciutat de mans del regidor de Promoció Cultural, Pere Camps, i dimecres en serà la portadora durant la Processó de Sant Bartomeu.

Posteriorment, s’ha dut a terme la presentació de la tradicional Estampa del Sant, en aquesta ocasió elaborada per l’il·lustrador Daniel Ramos i, finalment, la Federació del Seguici Tradicional Històric d’Igualada (FESTHI) ha presentat els Gegants Vells i el Tabal, dos elements que, juntament amb la Passacalle, es recuperen en aquesta Festa Major. Abans, a primera hora de matí, diferents entitats i voluntaris han participat en l'engalanament del centre de la ciutat i la penjada de domassos als balcons.

La Festa Major 2016 és possible gràcies a la col·laboració de l'ajuntament i les nombroses entitats culturals i juvenils de la ciutat, que fan possible un ampli programa d'activitats festives amb més de 120 propostes. El programa íntegre es pot consultar AQUÍ i les galeries d'imatges de la Festa Major es poden trobar AQUÍ.

  • Compartir