Sou a: Inici / Noticies / Arrenca un nou Grup de Suport Emocional i d’Ajuda Mútua

Arrenca un nou Grup de Suport Emocional i d’Ajuda Mútua

Aquest és un espai de relació, suport psicològic i d'intercanvi d’experiències per a millorar la seva qualitat de vida
05-06-2018

L’Ajuntament d’Igualada i la Diputació de Barcelona, aquesta última a través de la seva àrea d’Atenció a les Persones, ofereixen novament, a partir d’aquest mes, el seu servei de suport conegut com a Grup de Suport Emocional i d’Ajuda Mútua (GSAM).

Aquest és un espai de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències entre persones cuidadores no professionals. Es pretén evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores i evitar la soledat i disminuir l’estrés per millorar així la qualitat de vida de les persones en situació de dependència.

El grup estarà format per un màxim de vint persones que viuen a Igualada, que són cuidadores no professionals de persones en situació de dependència i que, des dels Serveis Socials municipals, se’ls ha orientat perquè participin d’aquestes sessions.

El departament d’Acció Social i Igualtat de l’Ajuntament d’Igualada ha organitzat aquest grup que, conduït per una psicòloga, inicia l’activitat aquest divendres, dia 8 de juny, i tindrà continuïtat un dia a la setmana durant els mesos de juny, juliol, setembre, octubre i novembre fins a un total de setze sessions, d’una hora i mitja cadascuna, a l’Espai Cívic Centre.

Les persones interessades a rebre informació o participar de les sessions s’han de posar en contacte abans amb els Serveis Socials Bàsics a través del telèfon 93 804 75 81 i demanar una entrevista prèvia.

  • Compartir