Sou a: Inici / Noticies / Arrenca una nova edició de l'Estiuet

Arrenca una nova edició de l'Estiuet

La nova programació del departament municipal de Joventut compta amb activitats de lleure i aprenentatge per als més petits durant les vacances.
04-07-2016

El passat divendres, 1 de juliol, l’espectacle Dansant per la vida, de la companyia igualadina Can Cantem va iniciar a la Plaça de l’Ajuntament les activitats de l’Estiuet 2016. Aquest és un projecte de lleure adreçat als infants, impulsat pel departament municipal de Joventut, que té com a objectiu contribuir a la conciliació familiar durant les vacances escolars, donant protagonisme a la diversió i l’aprenentatge. Per tal de celebrar l’inici de les activitats, divendres es van convidar tots els casals de la ciutat a participar d’aquesta festa d’animació infantil.

Aquest any, l’Estiuet d’Igualada es realitza en dos centres educatius, el Ramon Castelltort i el Garcia Fossas i compta en total amb 315 infants inscrits, distribuïts en els diferents torns. La setmana amb més inscripcions és l’actual, amb 247 participants. La programació que s’està duent a terme a les dues escoles és simultània i inclou tallers, jocs, gimcanes, excursions, piscina i moltes altres activitats.

L’Estiuet va arrencar el passat 27 de juny i s’allargarà fins el proper 29 de juliol. Del 30 d’agost al 9 de setembre, tindrà lloc a l’Espai Cívic Centre, com s’ha fet també en les darreres edicions.

  • Compartir
Pertany a: ,