Sou a: Inici / Noticies / Arrenquen els nous cursos del barri Sant Agustí

Arrenquen els nous cursos del barri Sant Agustí

Encara resten places disponibles en alguns cursos i tallers, com el de Memòria o el de Manteniment d’Ordinadors, entre altres.
15-02-2016

Aquesta setmana s’inicia el segon semestre 2015/2016 dels cursos de Noves Tecnologies organitzats des del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí d’Igualada. Un total de setanta-tres persones s’han inscrit fins ara en les diferents propostes que s’hi ofereixen, com ara un Taller de Memòria, un de Coneixement del Mòbil, un de Manteniment d’Ordinadors i un de Retoc Fotogràfic. Alguns d’aquests cursos encara tenen algunes places disponibles, com el de Memòria, Manteniment d’Ordinadors, i Continuació III.

D’altra banda, continuen els cursos d’Activitat Física per a Gent Gran, l’Alfabetització per a Persones Nouvingudes i els cursos de Català Oral, que en total acullen cent deu inscrits. Durant aquest semestre també es continuarà oferint suport a les tasques escolars, els dimarts i dijous de 17:30 a 19:30h a l’espai infantil de la Biblioteca Central.

Les inscripcions per als cursos es poden fer de forma presencial a l’Oficina del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí, al carrer Dr. Joan Mercader, 3  i també a través d’Internet a la pàgina usuaris.igualada.cat, on els usuaris, un cop registrats, poden apuntar-s’hi.

  • Compartir