Sou a: Inici / Noticies / Arrenquen les obres per un nou pàrquing a Les Comes

Arrenquen les obres per un nou pàrquing a Les Comes

Aquest nou aparcament tindrà 135 places, estarà a tocar de la piscina i forma part del Pla Integral de Modernització dels Equipaments Esportius Municipals
18-01-2018

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de construcció d’un nou aparcament per a 135 vehicles al complex esportiu de Les Comes, principalment orientat a ampliar l’oferta d’estacionament gratuït disponible a la piscina municipal.

El nou pàrquing s’ubica en un terreny fins ara sense ús, a tocar del carrer de Carles Riba, i ha de donar resposta a la manca de places que l’Ajuntament ha detectat en franges horàries de màxima afluència o en jornades esportives que concentren un gran nombre de públic.

Les obres que ara s’inicien tenen una durada prevista d’uns cinc mesos i un pressupost de licitació de 505.000 euros. Contemplen l’adequació de la superfície, la xarxa de drenatge de les aigües pluvials, la pavimentació mitjançant asfalt i plaques de formigó prefabricat que permeten la plantació de gespa per minimitzar l’impacte visual, la col·locació de l’enllumenat públic, la senyalització i l’arranjament de l’entorn.

Per optimitzar el trànsit d’accés a aquest aparcament i a les piscines, el projecte preveu canviar també la configuració del tram afectat del carrer de Carles Riba, que passarà a tenir dos sentits de circulació, i crear una nova rotonda on s’uneixen els carrers de les Guixeres i el de Carles Riba.

Candidatura a Ciutat Europea de l’Esport 2019 · Aquest nou aparcament forma part del Pla Integral de Modernització dels Equipaments Esportius Municipals, que l’Ajuntament d’Igualada duu a terme en el marc de la candidatura per esdevenir Ciutat Europea de l’Esport l’any 2019.

Dins d’aquest mateix pla ja s’han dut altres accions a Les Comes, com la reforma del pàrquing dels camps de futbol o la instal·lació de calefacció a la sala de barri, i se’n projecten actualment altres de dimensió important, com la nova pista poliesportiva que es construirà a la part superior del complex.

  • Compartir