Sou a: Inici / Noticies / Arriba a Igualada l'exposició 'Dona la volta a l'alcohol'

Arriba a Igualada l'exposició 'Dona la volta a l'alcohol'

El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona ha cedit a l'Ajuntament d'Igualada aquesta exposició interactiva i itinerant
06-06-2019

El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona ha cedit a l'Ajuntament d'Igualada l’exposició interactiva i itinerant de promoció de la salut Dona la volta a l’alcohol, que es podrà veure del 7 al 19 de juny a l'Espai Cívic Centre, al c/ Trinitat, 12. L'horari d'obertura és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30h i de 15 a 22h, i els dissabtes, de 9:30 a 13:30h i de 16 a 20:30h.

La mostra s'adreça principalment a adolescents de segon cicle d’ESO. L'objectiu és treballar amb ells, de forma interactiva, les conseqüències que genera sobre la salut el consum d’alcohol durant l’adolescència, reforçar la posició de no consumir alcohol i mantenir-la davant la pressió de grup, així com retardar l’edat d’inici en el consum i reduir-ne els riscos associats.

Els grups interessats a visitar-la o a gaudir d'acompanyament i visites guiades dinamitzades, poden posar-se en contacte amb el departament municipal de Sanitat i Salut Pública al telèfon 93 803 19 50, extensió 4409, o bé al correu electrònic .

L’exposició està composada per diferents panells, dues taules interactives i una caixa amb
diversos elements.

Es pot consultar més informació AQUÍ.

  • Compartir