Sou a: Inici / Noticies / Arriba la 1a Fira Lúdica i de Col·leccionisme Playmobil

Arriba la 1a Fira Lúdica i de Col·leccionisme Playmobil

Té per objectiu apropar el món dels mítics clicks a les famílies i els col•leccionistes a través del joc, els concursos i el muntatge de diorames
24-05-2017

El proper cap de setmana del 3 i 4 de juny, el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia acollirà la primera edició a la capital de la comarca de la Fira Lúdica i de Col·leccionisme Playmobil.

Organitzada per  l’entitat Click Factory Fest, amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat i del mateix museu, té per objectiu apropar el món dels mítics clicks a les famílies i els col·leccionistes a través del joc, els concursos i el muntatge de diorames. El preu de l’entrada serà de 3 euros, gratuïta per als menors de 3 anys i, un cop a l’interior, es podrà gaudir de diferents propostes participatives i es podran visitar una desena de diorames d’una mida mínima de 6 m2, amb espectaculars escenes al seu interior sempre protagonitzades pels clicks.

Entre les activitats contemplades, destaca especialment el Buscaclicks. Tots els infants que accedeixin podran participar-hi i, si troben els clicks específics que proposa l’organització amagats als diferents diorames, optaran a un lot que se sortejarà diumenge a la tarda.

A banda, hi haurà projeccions de curtmetratges i pel·lícules de Playmobil i un taller creatiu de diorames en què grups familiars, amb una quinzena de nens i nenes i amb l’ajuda d’un monitor, crearan la seva pròpia escena. S’anirà donant informació històrica del muntatge de manera didàctica amb l’objectiu primordial que pares i fills interactuïn i en gaudeixin plegats. El programa el completen tallers de caretes, pintacares, tallers de xapes, tallers d’stop-motion i storytimes amb la col·laboració de Kids&Us Igualada. Hi haurà, finalment, un espai de venda amb un variat nombre de venedors de Playmobil, tant nacionals com internacionals.

La iniciativa, però, té també un vessant solidari i tothom que porti al Museu productes per la Fundació Banc dels Aliments, rebrà un tiquet per al sorteig de Playmobil. La fira obre dissabte, 3 de juny, de 10 a 14h i de 16 a 20h, i diumenge, dia 4, de 10 a 14h i de 16 a 19h.

  • Compartir