Sou a: Inici / Noticies / Arriba la nova 'Cursa Jove. Que no et guanyi la Maria'

Arriba la nova 'Cursa Jove. Que no et guanyi la Maria'

L’esdeveniment està dirigit, sobretot, al públic jove, però també està obert a tothom qui tingui ganes de participar-hi.
28-04-2015

Els corresponsals de l’equipament juvenil la Kaserna, nois i noies entre 14 i 17 anys representants de quatre centres educatius de secundària de la ciutat, van iniciar fa uns mesos una campanya per a la conscienciació sobre el consum de drogues entre els joves. Ara, ultimen els preparatius per a culminar aquesta campanya amb una cursa que han anomenat  Cursa Jove. Que no et guanyi la Maria.

Els corresponsals de l’Institut Pere Vives, Joan Mercader, Acadèmia Igualada i Escola Anoia van decidir enfocar la campanya des d’un punt de vista creatiu i de foment dels bons hàbits, fugint del missatge que sovint els arriba del món adult. Així doncs,van organitzar aquest esdeveniment esportiu i un concurs d’eslògans i logotips, el guanyador del qual es convertiria en imatge de la cursa.

La Cursa Jove és gratuïta, té un recorregut de 6,24 quilòmetres i tindrà lloc el dissabte, 16 de maig, a les 10h al camí de Can Masarnau. L’esdeveniment està dirigit, sobretot, al públic jove, però també està obert a tothom qui tingui ganes de participar-hi.

Les inscripcions es van obrir el passat dia 23 d’abril i es tancaran el dissabte dia 9 de maig. Aprofitant la diada de Sant Jordi i des de la parada de la Kaserna a Cal Font, els corresponsals van iniciar la difusió d’aquest esdeveniment, que espera comptar amb una notòria participació de joves. Tots els participants rebran com a obsequi una samarreta amb l’eslògan de la cursa.

Per a més informació o inscripcions es pot consultar el web www.igualadajove.cat

  • Compartir