Sou a: Inici / Noticies / Arriba la tercera edició del Mercat de Lletres

Arriba la tercera edició del Mercat de Lletres

El Mercat de Lletres d’Igualada és una activitat que forma part del Programa 3L Llengua, Literatura, Lectura, impulsat per l’Ajuntament d’Igualada i l’Institut Municipal de Cultura (IMC). Aquesta activitat, que enguany arriba a la seva tercera edició, compta amb el suport del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí.
17-09-2014

El Mercat de Lletres d’Igualada és una activitat que forma part del Programa 3L Llengua, Literatura, Lectura, impulsat per l’Ajuntament d’Igualada i l’Institut Municipal de Cultura (IMC). Aquesta activitat, que enguany arriba a la seva tercera edició, compta amb el suport del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí i tindrà lloc dissabte, 27 de setembre.

L’activitat es desenvoluparà novament al Museu de la Pell. A l’interior, concretament a l’Auditori, s’hi faran diferents presentacions de llibres, xerrades i lliuraments de premis. Al vestíbul hi haurà l’exposició dedicada a Miquel Martí i Pol titulada De Paraules al vent a la Fàbrica, acompanyada per llibres del mateix autor. Al mateix vestíbul també s’hi trobaran els racons de lectura, espais pensats per llegir, escriure, pensar o relaxar-se. A la part exterior hi haurà el mercat, on els amants dels llibres podran remenar per les diferents parades, fer una passejada tranquil·la descobrint la riquesa i la diversitat de llibres, compartir converses, coneixements, experiències i vivències o conèixer les darreres novetats. També hi haurà parades d’entitats, algunes de les quals proposaran jocs i activitats.

Al pati del Museu també s’hi ubicarà l’espai infantil, que comptarà amb racons de lectura, tallers, jocs i contes i diferents activitats per desenvolupar la fantasia i la imaginació dels més petits. En el mateix espai s’hi ha programat una lectura il·lustrada i un taller de punts de llibre amb pell. A l’exterior també hi haurà l’espai bar, a càrrec del restaurant Somiatruites. Durant la tarda i també a l’exterior es podrà visitar el Bibliobús Montserrat, una biblioteca sobre rodes.

Entre els actes programats a l’Auditori destaquen l’Aproximació a la poesia de Joan Vinyoli amb el poeta i comissari de l’Any Vinyoli, Jordi Llavina (11h); la presentació del llibre Els set pecats capitals de la justícia, del jutge Santiago Vidal, amb introducció del periodista Joan Maria Morros (12:30h); la presentació de la novel·la de Vicenç Villatoro Un home que se’n va (17h); la Conversa d’estiu amb Sílvia Soler, autora de L’estiu que comença i 39+1, entre altres (18h); i el muntatge poètic i musical Poemes de Miquel Martí i Pol, en aquest cas a l’adoberia de Cal Granotes. A les 19h es durà a terme el lliurament de premis del Concurs de Microcontes i del Concurs de Poemes d’Amor.

  • Compartir