Sou a: Inici / Noticies / Arriba l'exposició 'El món del Baba's'

Arriba l'exposició 'El món del Baba's'

Quadres coloristes i optimistes, un festival de llum i color que agradarà als infants i no deixarà indiferents els adults.
27-06-2016

La Sala Municipal d’Exposicions d’Igualada acull, entre l’1 i el 24 de juliol, l’exposició El món del Baba’s, amb obres de Sara Cuadros i organitzada pel departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament. La inauguració tindrà lloc aquest mateix divendres, dia 1, a les 19:30h.

El Món del Baba's és un alegre festival de llum i color, plasmat artísticament a cops de pinzell sobre quadres de tela i altres materials, combinant acrílic amb diferents tècniques per obtenir un resultat divertit i original.

El cargol Baba’s és el primer personatge creat, però no el principal, ja que tots tenen el seu protagonisme en aquest espai. Les històries viscudes i per viure del Baba's i els seus amics, serveixen a l'autora com a inspiració per a totes les seves creacions. A banda dels colors, la principal característica d'aquest món és que tots els seus personatges sempre somriuen.

Els quadres són finestres a través de les quals els visitant es trasllada a aquest món imaginari. Art proper per als més petits que no deixarà indiferents els adults. Es pot trobar informació al voltant de l’obra al web www.elmondelbabas.com.

  • Compartir