Sou a: Inici / Noticies / Assessorament sobre clàusules abusives en hipoteques fins al desembre

Assessorament sobre clàusules abusives en hipoteques fins al desembre

L'atenció s'ofereix a l'Espai Cívic Centre (c/ Trinitat, 12) i cal contactar prèviament per concertar una cita amb l'OMIC Punt Consum
29-05-2017

La Diputació de Barcelona, havent subscrit un conveni amb l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, ofereix en diferents municipis de la província un servei d’orientació jurídica als ciutadans afectats per possibles clàusules abusives en contractes hipotecaris.

A partir d'aquest conveni, l'Ajuntament d'Igualada ha iniciat al mes de maig aquest assessorament gratuït, havent tingut una destacada i immediata acceptació per part de la ciutadania. Aquest recurs, doncs, s’oferirà tres dimecres al mes fins a final d’any, a excepció del mes d’agost: al juny serà els dies 7, 14 i 28, i al juliol els dies 5, 12 i 19.

L'atenció s'ofereix a l'Espai Cívic Centre (c/ Trinitat, 12) i cal contactar prèviament per concertar una cita amb l'OMIC Punt Consum, escrivint un correu electrònic a puntconsum@aj-igualada.net o bé trucant al telèfon 93 803 19 50, extensió 408, entre les 7:45 a 12:45h.

  • Compartir
Pertany a: