Sou a: Inici / Noticies / Audició de la JOSA per 800 escolars de Primària

Audició de la JOSA per 800 escolars de Primària

La JOSA Aleví està formada per uns seixanta músics entre 5è de primària i 2n d'ESO, majoritàriament de tota la comarca, que assagen un cop al mes
22-11-2016

Gairebé vuit-cents alumnes de les escoles de Primària d’Igualada han participat aquest dilluns, 21 de novembre, en una audició de la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia (JOSA) Aleví, amb l’espectacle Abofrapà i les espècies, al Teatre Municipal l’Ateneu.

El concert, organitzat des del departament municipal d’Ensenyament, estava inclòs en el programa AIRE, que aglutina l’oferta d’activitats educatives adreçades a les escoles del municipi. Els centres que enguany hi han participat han estat l’Emili Vallès, el Ramon Castelltort, les Escolàpies, l’Escola Pia, el Mowgli, l’Acadèmia Igualada, el Garcia Fossas, la Dolors Martí, el Jesús Maria, el Monalco, l’Ateneu i el Gabriel Castellà. La JOSA Aleví està formada per uns seixanta músics entre 5è de primària i 2n d'ESO, majoritàriament de tota la comarca, que assagen un cop al mes.

En aquesta actuació van interpretar Abofrapà i les espècies, una idea original d'Albert Gumí, director de l’orquestra, i amb Arnau Vinós com a narrador. També hi va col·laborar l'Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, amb les il·lustracions de Laura Juan. El concert es va enregistrar íntegrament, per tal de poder oferir-lo als pares dels músics. El CD, acompanyat del conte, sortirà pels voltants de Nadal, i es podrà adquirir al tradicional concert de la JOSA que es farà el dia 25 de desembre.

  • Compartir