Sou a: Inici / Noticies / Baixadors de formigó en cinc parades de bus urbà

Baixadors de formigó en cinc parades de bus urbà

Aquesta acció té un cost aproximat de 35.000 euros, aportats íntegrament per l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU)
09-11-2016

L’Ajuntament d’Igualada ha iniciat aquest dimecres, 9 de novembre, la col·locació de nous baixadors, mitjançant plataformes de formigó, en cinc parades de bus urbà. Aquesta és una mesura per a evitar els estacionaments indeguts i, en conseqüència, garantir la correcta aproximació de l’autobús a la vorera i el fàcil accés dels passatgers al seu interior.

Són, concretament, la parada del c/ Santa Caterina amb c/ Aurora, les dues parades de l’Av. Barcelona entre Av. Balmes i Ctra. Manresa, la de l’Av. Barcelona amb c/ Santa Teresa i la del c/ Pau Muntades.

Aquesta acció té un cost aproximat de 35.000 euros, aportats íntegrament per l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU). En tres anys, entre 2015 i 2017, aquest ens concedeix a l’Ajuntament d’Igualada un total de 160.000 euros per al desenvolupament d’actuacions per a la millora del transport.

  • Compartir