Sou a: Inici / Noticies / Bona acollida del curs sobre eCommerce per PIMEs del tèxtil

Bona acollida del curs sobre eCommerce per PIMEs del tèxtil

Aquesta formació gratuïta s’emmarcava en el projecte europeu Sudoe Inter-Tex, que impulsa la internacionalització de les petites i mitjanes empreses del sector tèxtil
29-01-2019

Més de cinquanta persones d’arreu de Catalunya van assistir divendres passat, 25 de gener, al taller sobre eCommerce i màrqueting digital organitzat per l’Ajuntament d’Igualada. La formació es va dissenyar especialment per a petites i mitjanes empreses del sector tèxtil i confecció amb interès a vendre a través d’Internet i exportar el seu producte a altres països.

Els assistents van conèixer els diferents models d’eCommerce i els conceptes clau del màrqueting digital de la mà del formador Llorenç Palomas, responsable d’innovació i creixement a doofinder.com i autor del blog esdemarketing.com. La sessió va tenir un enfocament molt pràctic, ensenyant a afrontar els reptes per la internacionalització on-line d’un negoci. A més, el taller també va comptar amb el testimoni de Màrius Cirera, responsable d’eCommerce de Munich Sports, que va explicar el cas d’èxit d’aquesta empresa anoienca.

Aquesta formació gratuïta s’emmarcava en el projecte europeu Sudoe Inter-Tex, que impulsa la internacionalització de les petites i mitjanes empreses del sector tèxtil i de la confecció a l’àrea del sud-oest d’Europa. L’Ajuntament d’Igualada, el Clúster Català de la Moda i el Tèxtil (Modacc) i Acció són els tres socis catalans de la xarxa, que també compta amb agrupacions tèxtils d’altres territoris, com la valenciana Ateval, la gallega Cointega, la portuguesa ATP o la francesa UITSud.

  • Compartir