Sou a: Inici / Noticies / Bona intervenció de la Policia Local d’Igualada i els Bombers en l’incendi d’un pis

Bona intervenció de la Policia Local d’Igualada i els Bombers en l’incendi d’un pis

Els agents van desallotjar els veïns i van tancar portes per evitar que el foc s’extenguès
25-05-2022

Dimecres 18 de maig, la Policia Local d’Igualada va actuar davant d’un incendi que es va originar en un àtic al carrer Margarides del barri de les Flors. Els agents locals van ser els primers en arribar al pis afectat i van ser els encarregats de desallotjar les famílies del bloc afectat. En total es van desallotjar preventivament 50 persones.

Fins l’arribada dels bombers els agents de la Policia Local van acompanyar als veïns desallotjats al carrer, a un lloc segur; van tallar el carrer per facilitar l’entrada als vehicles d’emergències i, un altre grup d’agents, va tancar la porta de la zona on hi havia el foc i amb l’ajuda d’un extintor van treballar per tal d’evitar que les flames s’extenguèssin al pis.

Minuts desprès van arribar al lloc de l’incendi dues dotacions de bombers, que van sufocar l’incendi i també vehicles del Servei d’Emergències Mèdiques.

Un cop finalitzat el servei, el màxim responsable del operatiu de bombers que van participar en  l'extinció de l'incendi, va transmetre, que gràcies a la ràpida intervenció i professionalitat de la Policia Local  d'Igualada, es va evitar que aquest incendi no hagués estat molt més greu i hagués afectat el bloc de pisos.

  • Compartir