Sou a: Inici / Noticies / Bona valoració de la jornada '10 anys innovant en el sector tèxtil'

Bona valoració de la jornada '10 anys innovant en el sector tèxtil'

L’Ajuntament d’Igualada va ser un dels protagonistes de la jornada i va exposar bones pràctiques en política industrial
28-01-2019

La jornada 10 anys innovant en el sector tèxtil, celebrada a Terrassa el passat divendres, 25 de gener, va servir per a posar en valor les accions de suport al sector tèxtil-moda més rellevants que s’han implantat entre 2008 i 2018 des dels ajuntaments d’Igualada, Manresa, Sabadell, Mataró, Badalona i Terrassa.

Durant la jornada es van presentar tres bones pràctiques i vuit casos d’èxit, de la mà dels seus protagonistes. Prop de setanta assistents van poder conèixer els resultats, els beneficis que han generat i el potencial de transferència de les diferents accions. La sessió també va incloure la ponència El futur del tèxtil-moda, a càrrec de Maria Almazán, directora de Latitude. L’acte va comptar amb l’assistència de la directora general d'Indústria de la Generalitat de Catalunya, Matilde Villarroya, la subdirectora general de Polítiques Actives d'Ocupació, Sílvia Marchena, l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, i la tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica d’Igualada, Patrícia Illa, entre altres.

La jornada 10 anys innovant en el sector tèxtil la van organitzar conjuntament els ajuntaments d’Igualada i de Terrassa, amb la col·laboració dels ajuntaments de Manresa i Sabadell, i el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i la Generalitat de Catalunya.

  • Compartir