Sou a: Inici / Noticies / 'Brava', nova proposta del Cicle Gaudí pel novembre de 2017

'Brava', nova proposta del Cicle Gaudí pel novembre de 2017

Dirigida per Roser Aguilar, estrenada el passat mes de juny i protagonitzada per Laia Marull, Bruno Todeschini, Emilio Gutiérrez Caba i Francesc Orella.
13-11-2017

Dijous vinent, 16 d'octubre, a les 20h, torna una nova proposta del Cicle Gaudí de cinema català a l'Ateneu Cinema d'Igualada. La pel·lícula projectada serà Brava, dirigida per Roser Aguilar, estrenada el passat mes de juny i protagonitzada per Laia Marull, Bruno Todeschini, Emilio Gutiérrez Caba i Francesc Orella.

Argument · La vida de la Janine sembla anar molt bé fins que pateix un assalt al metro i tot s’enfonsa. Tractant de fugir del seu turment interior, escapa al poble on ara viu el seu pare, oculta a tots les seves ferides i intenta relaxar-se. Però allà, lluny de trobar la pau, coneixerà el seu costat més fosc

Es poden adquirir les entrades anticipadament en aquest WEB.

El Cicle Gaudí · El Cicle Gaudí és una iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català amb suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que vol contribuir a la difusió de les produccions cinematogràfiques catalanes. Després d'una primera programació que es va dur a terme l'any 2016 amb molt bona acollida per part del públic, aquest 2017 el cicle es desenvolupa en una trentena de sales de les quatre províncies catalanes.

Es pot consultar més informació de la proposta AQUÍ.

  • Compartir