Sou a: Inici / Noticies / Cal Badia ja llueix nova estètica exterior

Cal Badia ja llueix nova estètica exterior

Els guanyadors del concurs van ser Roger Ribera i Manuel Orgaz, dos joves igualadins amb trajectòria dins del món del graffiti sota els noms de “Yena Grafiti” i “Lolo Elemak”
06-06-2017

El passat cap de setmana, els guanyadors del concurs Joves per la Creativitat 2017, impulsat pel departament de Joventut de l’Ajuntament, van decorar la façana exterior de l’espai per joves de Cal Badia.

Malgrat els moments de pluja que els van acompanyar al llarg dels tres dies, Manuel Orgaz (Lolo Elemak) i Roger Ribera (Yena Graffiti) van finalitzar el seu treball amb èxit. El mural, tal i com expliquen ells mateixos, pretén representar els interessos del jovent de forma dinàmica i enèrgica a través de diferents elements: el teclat de la màquina d’escriure en al·lusió al interès per la cultura, la figura de la dona com a reivindicació de les lluites feministes, la figura d’un infant i d’una persona més gran en representació de les diferents etapes vitals i, finalment, les lletres d’Igualada, en una tipografia més gran i ressaltades en color blanc, representant de la importància que el municipi té per a tots els seus ciutadans.

La iniciativa ha tingut el patrocini de Montana Colors i Pintures Planell. Del 26 de juny al 31 de juliol es podrà visitar a l’equipament juvenil La Kaserna l’exposició amb totes les propostes que es van presentar al concurs Joves per a la Creativitat 2017.

  • Compartir
Pertany a: